Tapiola

EMMA - Espoon modernin taiteen museo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen suurimmista taidemuseoista.

EMMA - Espoon modernin taiteen museo on yksi Suomen keskeisimmistä taidemuseoista. Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta profiloituu kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen sekä designiin.

Arkkitehtonisesti vaikuttavassa professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelemassa WeeGee-talossa sijaitsevat EMMAn näyttelytilat ovat pinta-alaltaan Suomen suurimmat. Puhdaslinjainen moderni arkkitehtuuri tukee EMMAn, Saastamoisen säätiön ja Tapio Wirkkala Rut Bryk säätiön kokoelmien sekä vaihtuvien näyttelyiden kokemuksellista esittämistä.

Ravintolaa hoitaa Café WeeGee.

EMMAn entiseen painosaliin rakennetuista 5000 neliön näyttelytiloista puolet täyttää jatkuvasti esillä oleva Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Toisella puolella vaihtuvat kotimaiset ja kansainväliset taidenäyttelyt. EMMAn perustana on kaksi taidekokoelmaa; EMMAn oma, entinen Espoon kaupungin kokoelma sekä Saastamoisen säätiön taidekokoelma. Lisäksi EMMAlla on useita muita lahjoitus- ja talletuskokoelmia.

EMMA tarjoaa ryhmille opastuspalveluja, esimerkiksi opastuksia näyttelyihin sekä taidepajoja aikuisille sekä lapsille. Vuosittain EMMAssa on runsaasti erilaisia tapahtumia. Ajankohtaiset tiedot EMMAn tapahtumista on EMMAn nettisivuilla.

Kokous- ja juhlatilat

EMMA tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille yritys- ja yksityistilaisuuksille. EMMAssa voit unohtaa neukkarin ahtaat tilat ja nauttia taiteen värittämästä maisemasta ympärilläsi. Ympäristö inspiroi. Voit varata kahdesta varattavasta tilasta tilaisuuteesi sopivan:

  • AITIO - Tilaisuutesi taiteen keskellä: Aitio on näyttävä seminaari- ja juhlatila EMMAn näyttelyiden läheisyydessä. Tila soveltuu erinomaisesti suurempienkin seminaarien, lehdistö- ja cocktailtilaisuuksien pitopaikaksi. Tilassa on helppokäyttöistä huipputason tekniikkaa ja tunnelmanluojana pysäyttävä Tapio Wirkkalan suurikokoinen puuvaneriveistos Ultima Thule. Henkilömäärä: 100-150 istuen, 230 seisten
  • PALETTI - tila luovuudelle: Paletti on erinomainen tila inspiroiville kokouksille ja workshopeille. Tilan suurikokoisista ikkunoista voi ihailla Tapiolalaista metsämaisemaa sekä 60-luvun kuuluisaa Futuro-taloa. Henkilömäärä: 50 istuen, 80 seisten

EMMA PROn jäsenille tilavuokrat -30%. Lue lisää EMMAn yritysklubista EMMA PROsta

 

Yhteystiedot

Ahertajantie 5, 02100 Espoo
info@emma.museum
+358 (0)43 827 0941

http://www.emma.museum

Aukioloajat

ma suljettu
ti, to 11-18
ke 11-19
pe 11-19 (llmaisilta 17-19)
la-su 11-17