Meri ja saaristo, Espoonlahti

Ravintola Paven

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa.

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa. Viehättävä, arkkitehti Sigurd Frosteruksen suunnittelema rakennus on toiminut yhtäjaksoisesti Esbo Segelföreningenin purjehduspaviljonkina jo 1900-luvun alusta. Ajan patinoiman paviljongin, aidon saaristomaiseman ja hyvän ruoan uniikki yhdistelmä on vain lyhyen venematkan päässä mantereelta.

Omiaan yksityistilaisuuksiin - sisätiloihin mahtuu yli 150 ihmistä, jonka lisäksi ravintolalla on iso terassi aivan meren äärellä. Ison salin ja paviljongin suuret ikkunat avautuvat suoraan merelle ja hiekkarannalle. Laadukas, saariston perinteitä uudelleen tulkitseva keittiö, mielenkiintoinen viinilista ja ammattimainen palvelu ovat toimintamme kulmakivet.

 

 

Näin tavoitat meidät:
Yksittäiset pöytävaraukset ja kyselyt suoraan ravintolasta, puh. 09 888 6923, Facebook-sivulta tai verkkosivuilta

Tilauskyselyt: Puh. 040 157 8509 tai myyntipalvelu@4ec.fi

Kulttuurinnälkään
Lyhyen kävelymatkan päässä ravintola Pavenista aukeaa uniikki Espoon kaupunginmuseon Saaristomuseo Pentala. Museoalueelta löydät Saaristokahvilan, joka palvelee ravintola- ja museovieraita aina museon ollessa avoinna. Saaristokahvilassa voit nauttia ainutlaatuisesta Saaristokahvista sekä makeaa ja suolaista kahvileipää Gurli Nyholmin resepteillä. Lue lisää