Nuuksio

Sea & Mountain Adventures

Tunnelmalliset hirsihuvilat Karhunpesä ja Safaritalo Nuuksion kansallispuistossa tarjoavat viihtyisät kokous- ja juhlatilat luonnon rauhassa. Kokouksen lomaan tarjoamme elämyspalveluita.

Perheyritys Sea & Mountain Adventures on toiminut Nuuksiossa jo vuodesta 1994, järjestäen kokous- ja ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Tiloissa on aina vain yksi asiakasryhmä kerrallaan, joten oma rauha luonnon helmassa on taattu. Ruoka valmistetaan paikan päällä omassa keittiössä, puhtaita raaka-aineita kunnioittaen. Sea & Mountain Adventures tarjoaa elämyksiä ja eksotiikkaa kokouksen lomaan ja virkistäytymiseen ammattitaitoisten oppaiden johdolla. Sea & Mountain Adventures on Metsähallituksen ja Suomen luontokeskus Haltian yhteistyöyrittäjä, ja noudattaa toiminnassaan Metsähallituksen kestävän kehityksen periaatteita.


KARHUNPESÄ 

Viihtyisä Karhunpesän hirsihuvila sijaitsee kallion laella, josta on upeat näkymät Nuuksion kansallispuistoon. Koe ainutlaatuinen luonnon rauha keskellä kansallispuistoa. Päiväkokous 22 henkilölle, majoitus kolmessa 2 henkilön makuuhuoneessa ja ullakkoparvella. Puulämmitteinen sauna. Ruokapalvelut paikan päälle toimitettuna 300 m päästä Safaritalon keittiöstä, kesäkautena suositut grilliruokailut kallioterassilla järjestyvät isommallekin ryhmälle. Tiloihin voi tuoda omat juomat. Yritys järjestää luontoaktiviteetteja kokouksen lomaan, mm. 9-väyläinen frisbeegolfrata (par3) ja huima High Rope -yläköysirata sijaitsevat omalla tontilla. Ks. High rope -rata: https://bit.ly/2pAPr9X. Pihalta pääsee suoraan kansallispuiston poluille ja ainutlaatuisuutta lisää alueella sijaitseva elämyksellinen poropuisto. 


NUUKSION POROPUISTO & WHITE REINDEER KOTARAVINTOLA 

Koe ripaus lapin eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa pääkaupunkiseudulla. Vietä ikimuistoinen hetki porojen seurassa ja nauti herkullinen ateria kotaravintolassa nuotiotulen loisteessa. Kodalle mahtuu max. 40 ruokailijaa, kahvitukset onnistuvat isommallekin joukolle, jolloin myös metsäterassi on käytettävissä. Poropuisto sijaitsee kilometrin päässä Suomen luontokeskus Haltiasta, poropuistoon johtaa myös helppokulkuinen 1,5 km luontopolku Haltiasta Haukkalammen suuntaan.

Poropuisto ja kotaravintola ovat auki tilauksesta ryhmille ja erikseen mainittuina ajankohtina yleisölle, jotka on tarkistettavissa nettisivuilta.

www.nuuksiowhitereindeer.fi

 

 

 


SAFARITALO

Erähenkinen Safaritalon hirsihuvila sijaitsee 700 metrin päässä Suomen luontokeskus Haltiasta, Swinghill laskettelukeskuksen vieressä. Tiloihin mahtuu 50 henkeä kerralla ja lisätilana toimii vieressä sijaitseva 50 henkilön kaminalämmitettävä safariteltta. Suuri piha-alue terasseineen tarjoaa erinomaiset puitteet isojen ryhmien piha-aktiviteeteille ja metsäretkille pääsee suoraan pihalta. Eksoottinen InipiSpa kotakylpylä sijaitsee Safaritalolla, metsälammen rannalla. Päärakennuksessa ei ole majoitusta, mutta pihalla sijaitsee 6 pientä 4 henkilön safarimökkiä retkitason yöpymiseen. Ruokapalvelut retkieväistä kolmen ruokalajin illallisiin tarjotaan Safaritalon omasta keittiöstä, paikan päällä  valmistettuna. Kesäkautena ruoka valmistuu grillistä tai savustuspöntöstä ja nautitaan hyvällä säällä pihaterassilla. Tiloissa on anniskeluoikeudet.


INIPI SPA

InipiSpa kotakylpylän puulämmitteisessä saunassa ja lämminvesipaljuissa mieli ja keho rentoutuu kokouksen tai ulkoilun päätteeksi. Kodan keskellä palava nuotiotuli luo lisätunnelmaa. Pulahdus metsälammen virkistävään veteen tai avantoon antaa voimia uusiin haasteisiin. Saunatiloihin mahtuu kerralla noin 20 henkeä. Saunomisen päätteeksi maistuu herkullinen ateria Safaritalolla.


OHJELMAPALVELUT

Oli sitten tavoitteenasi tiimikoulutus tai luontoelämys, laajasta valikoimasta löydät sopivat talvi- ja kesäaktiviteetit aina sauvakävelystä seikkailulajeihin. Sea & Mountain Adventures tarjoaa räätälöityjä aktiviteettiohjelmia varusteineen ympäri vuoden, mm.: Melonta, kirkkovenesoutu, Helga viikinkiveneristeily, maastopyöräily, jousiammunta, tapparan heitto, jousiammunta 3D-eläinhahmoihin, kalliokiipeily/abseil, teambuilding, geocaching, Photo Hunt -tiimiohjelma, metsäjooga, lumikenkä- ja potkukelkkasafari, pilkki, umpihankihiihto, alppicurling, pelastuspukupulikointi, arctic supping, porovaellus pienryhmälle, pikkujouluohjelmat jne. Lämpimiä talvivarusteita löytyy niitä tarvitseville.

Leppoisan patikkaretken ja vaativan seikkailukisan väliin mahtuu runsaasti eri vaihtoehtoja nautiskelijoille ja extreme-hurjapäille. Ohjelmat toteutetaan tinkimättömällä ammattitaidolla, kokeneiden ja kielitaitoisten erä-/seikkailuoppaiden johdolla. Aktiviteeteille on laadittu asianmukaiset turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat. 

 

 

Yhteystiedot

Nuuksiontie 83 / 77, 02820 Espoo
sma@sma.fi, info@NuuksioReindeerPark.fi
+358 9 595 550

http://www.sma.fi