Visit Espoon keskeinen tehtävä on edistää ja kehittää matkailua sekä kokous- ja kongressitoimintaa Espoossa. Matkailuun, kulttuuriin sekä kokous- ja kongressitoimintaan liittyvien markkinointipalvelujen tuottaminen on ydinosaamistamme. Matkailukohteiden, -tuotteiden ja -tapahtumien markkinoinnissa teemme tiivistä ja aktiivista yhteistyötä matkailuyritysten kanssa. Haemme myös aktiivisesti erilaisia kokous- ja kongressitapahtumia kaupunkiin.

Visit Espoo on osa Espoon kaupungin uutta markkinointiyhtiötä, Espoo Marketing Oy:tä. Lokakuussa 2015, kaupunki yhdisti vuodesta 2000 toimineen Espoon Matkailu Oy:n ja Otaniemen Kehitys Oy:n  tehostamaan Espoon kaupunkimarkkinointia. Uuden yhtiön tehtävänä on Espoo-tarinan tavoitteiden mukaisesti vahvistaa Espoon vetovoimaa ja tunnettuutta kansainvälisesti kiinnostavana osaamisen, tieteen, taiteen ja talouden innovaatioympäristönä sekä houkuttelevana vierailukohteena. Tavoitteena on saada alueelle uusia yrityksiä, työpaikkoja, tutkimustoimintaa ja vierailijoita sekä auttaa yrityksiä menestymään. Yhtiö markkinoi Espoota sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Uuden yhtiön keihäänkärkiä ovat länsimetron kasvu- ja kehityskäytävä, Espoo Innovation Garden sekä matkailua ja kokous- ja kongressitoimintaa edistävä Visit Espoo. Espoon kaupunki omistaa 100 % yhtiön osakkeista.


VISIT ESPOON HENKILÖKUNTA >>

 

Espoo Marketing Oy:n hallitus 2018

Tuula Antola, puheenjohtaja
Espoon kaupunki, Elinkeinojohtaja

Olli Isotalo, varapuheenjohtaja
Espoon kaupunki, Teknisen ja ympäristötoimen johtaja

Susanna Tommila, jäsen
Espoon kaupunki, Kulttuurijohtaja

Saija Äikäs, jäsen
Helsingin seudun kauppakamarin johtaja

Jaakko Salavuo, jäsen
Aalto-yliopisto, Viestintäjohtaja

Antti Vasara, jäsen
VTT, pääjohtaja

Tom Selänniemi, jäsen
Suomen luontokeskus Haltia, Johtaja